Werkstudent klantenservice TMP

Voor de klantenservice van TOM Marketplaces (TMP) zijn we op zoek naar flexibel inzetbare medewerkers. Ben jij in de avonduren en op zondagen beschikbaar en wil je werken bij één van de snelst groeiende e-commercebedrijven van Nederland? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Geen dag is hetzelfde als klantenservice medewerker bij de business unit TOM Marketplaces. Je helpt klanten bij vragen voor, tijdens en na de aankoop van een van onze artikelen op een van de Nederlandse of Buitenlandse marktplaatsen zoals Bol.com, Amazon en Real. Je krijgt hierbij te maken met verschillende talen en culturen, iets wat deze functie zeer uitdagend en afwisselend maakt. Door jouw sterke communicatieve vaardigheden zorg jij ervoor dat klanten met een minder goede ervaring toch een goed gevoel aan hun aankoop overhouden, ons positief beoordelen en de volgende bestelling weer bij ons plaatsen. Dit doe jij door op een klantvriendelijke manier de vragen of klachten van klanten via de mail of telefoon te behandelen. Je gaat hierin gestructureerd te werk en houdt hierbij niet alleen de klanttevredenheid, maar ook de commerciële doelstellingen in het oog. Daarnaast sta je direct in contact met onze dienstverleners en leveranciers om samen met hen op zoek te gaan naar de beste oplossing voor de klant. Dankzij jouw klantgerichte en commerciële instelling weet jij de klanttevredenheid naar een hoger niveau te tillen en iedereen een glimlach te bezorgen.

Dit ben jij:

  • Je hebt minimaal een MBO+ werk- en denkniveau;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je gaat gestructureerd te werk;
  • Je kunt tien ballen tegelijk in de lucht houden, oftewel je bent een echte multitasker;
  • Hard werken is voor jou de standaard, maar je staat ook open voor gezelligheid;
  • Je bent flexibel ingesteld, beschikbaar in de avonduren en op de zondagen.

Wat staat daar tegenover?

  • Een toffe baan naast je school of studie met een salaris waarvan je heel veel leuke dingen kunt doen;
  • Een gezellige, informele werkomgeving binnen een jong en enthousiast team met jaarlijks verschillende uitjes en activiteiten;
  • Je doet ervaring op bij een dynamische e-commerce-organisatie;
  • Na de inwerkperiode heb je de mogelijkheid om ook (deels) vanuit huis te werken.

Dit jaar heeft de afdeling TMP de marketplace seller award gewonnen. Ben jij degene die ons helpt om deze prijs volgend jaar weer te bemachtigen?

Deel deze vacature
Comments are closed.