Aftersalesmedeweker

­­Ben jij in staat om de klant een glimlach te bezorgen en tegelijkertijd de commerciële doelstellingen in het oog te houden? Dan ben jij de versterking die wij zoeken voor ons aftersalesteam.

 Wat ga je doen              

Onze klantenserviceafdeling helpt klanten bij vragen voor, tijdens en na de aankoop. De afdeling bestaat uit het sales- en aftersalesteam. Als aftersalesmedewerker zorg jij ervoor dat de klant ook na zijn aankoop tevreden blijft over T.O.M. bv. Dit doe jij door op een klantvriendelijke manier de vragen of klachten van klanten via de mail, chat of telefoon te behandelen. Je gaat hierin gestructureerd te werk. Door jouw sterke communicatieve vaardigheden zorg jij ervoor dat klanten met een minder goede ervaring toch een goed gevoel aan hun aankoop overhouden en hun volgende bestelling weer bij één van onze webshops plaatsen. Hierbij houd jij niet alleen de klanttevredenheid, maar ook de commerciële doelstellingen in het oog. Daarnaast beschik je over zakelijke communicatieve vaardigheden. Jij staat namelijk direct in contact met onze aangesloten dienstverleners of marktpartijen. Samen met hen ga jij op zoek naar de beste oplossing voor de klant. Dankzij jouw klantgerichte en commerciële instelling weet jij de klanttevredenheid naar een hoger niveau te tillen en iedereen een glimlach te bezorgen.

Ons assortiment bestaat uit fietsen, fietsonderdelen en -accessoires, speelgoed, en sportartikelen en casual kleding, autoaccessoires en brilmode. Jij bent enthousiast en bereid om je in dit assortiment te verdiepen en technische kennis op te doen.

Waar kom je te werken

Tom Omnichannel Management bv is een snel groeiend, ambitieus en ondernemend familiebedrijf. Dertien jaar geleden begonnen we met een kleine fietsenwinkel in Tilburg. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een internationaal e-commercebedrijf met tien webshops, meer dan 250 gezellige collega’s, een assortiment van ruim 100.000 producten en nog steeds die ene fietsenwinkel waar het allemaal mee begon. We zijn een no-nonsens familiebedrijf waar iedereen meetelt, er ruimte is om je persoonlijk te ontwikkelen en waar een goede werksfeer belangrijk is. We zijn open naar elkaar en werken hard, maar ontspannen ook door regelmatig een toffe activiteit te organiseren.

Wat moet je kunnen

 • Je hebt minimaal een hbo-diploma in een commerciële richting.
 • Ervaring is geen vereiste, ambitie wel.
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Goed in Engels. Duits, Frans en overige vreemde talen is een pré.
 • Je gaat gestructureerd te werk.
 • Je bent gefocust.
 • Je kunt tien ballen tegelijk in de lucht houden, oftewel je bent een echte multitasker.
 • Hard werken is voor jou de standaard.
 • Je bent flexibel en denkt niet in uren, maar in verantwoordelijkheden.

Wat staat daar tegenover

 • Een salaris op basis van 40 uur volgens de cao.
 • Vele mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen.
 • Gezellige informele werkomgeving.

Ben jij de versterking die we zoeken? Stuur jouw motivatie en cv naar hrm@tom-bv.com.

♦Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Comments are closed.