Supplychain stagiair

De Supplychain afdeling is een zelfstandige afdeling binnen de TOM Group, die verantwoordelijk is voor de processen binnen de supply chain. Deze afdeling is de spin in het web rondom de interne logistieke processen, tussen de verschillende warehouses en voor de leveranciers van TOM. Een efficiënte supply chain wordt steeds belangrijker in het huidige e-commercelandschap. De juiste voorraad tegen de juiste prijs op de juiste plaats krijgen: dat is waarmee de Supplychain afdeling de marktpositie van TOM versterkt!

Wat ga je doen
Tijdens deze stage werk je operationeel mee binnen de Supplychain afdeling van TOM. Je hebt contact met leveranciers en je collega’s in één van onze warehouses, waarbij je ondersteunt in een vlekkeloze planning en verwerking van de leveringen. Kortom, je zult redelijk wat verantwoordelijkheden krijgen waardoor je jezelf ook echt kunt ontwikkelen.

Wie zoeken wij
Voor deze uitdagende stageplek zoeken wij een mbo-student die een opleiding volgt in een logistieke of administratieve richting.

Verder beschik je over:

  • De kracht om bedrijfsprocessen te bewaken en te denken in oplossingen.
  • Een commerciële instelling en een gezonde dosis overtuigingskracht.
  • Je werkt graag samen in een team en bent communicatief vaardig.
  • De ambitie om jezelf verder te willen ontwikkelen binnen de Supplychain & logistiek.

Wat bieden wij

  • Een stageplek vanaf april 2020.
  • Een jong team, waar hard werken wordt gecombineerd met een gezonde dosis gezelligheid.
  • Een echte meewerkstage, dus de kans om jezelf te ontwikkelen.

Je krijgt ook de ruimte om aan een onderzoek te werken indien dit bij jouw stageopdracht hoort. Tot mogelijke opdrachten horen onder andere: een interne procesanalyse of het schrijven van een verbeterplan binnen het logistieke proces.

 Ben jij de versterking die we zoeken? Stuur jouw motivatie en cv naar hrm@tom-bv.com.

Comments are closed.