Senior warehouse supervisor (fulltime)

Door de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een senior warehouse supervisor. Heb jij meerdere jaren ervaring als warehouse manager in de logistiek en weet jij de operationele aansturing van onze distributiecentra en supply chain afdeling op een energieke manier over te brengen op onze warehouse managers en supply chain medewerkers? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen              

Als senior warehouse supervisor draag je zorg voor een sterk helicopterview op de uitvoering en het optimaliseren van het totale logistieke proces binnen de TOM Group. Hiernaast ben je verantwoordelijk voor de coördinatie, controle, begeleiding en opleiding van onze warehouse managers op onze verschillende locaties en de supply chain afdeling. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie en neemt plaats in het management team. Je geeft leiding aan een jaarlijks groeiend team van momenteel 8 (assistent) warehouse managers, 4 medewerkers van de supply chain afdeling en indirect aan 270 á 300 logistieke medewerkers.

Je maakt jaarlijks een logistiek strategisch plan en schrijft beleid omtrent het gehele logistieke proces binnen de TOM Group. Bent verantwoordelijk voor het initiëren en borgen van de operationele processen en verzorgt management informatie aan de hand van de vooraf gestelde targets/KPI’s. Je stuurt de (assistent) warehouse managers en de supply chain afdeling aan op de gestelde KPI’s, zodat deze afdelingen en alle distributiecentra voldoen aan alle productiviteitsnormen, de tijds- en kwaliteitseisen, vastgestelde procedures en huisregels.

Je bent een betrokken en inspirerende manager met het vermogen om kennis te delen en teams te bouwen. Door je kwaliteitsbewust zijn en probleemoplossend vermogen ben je in staat om tijdens de snelle groei van onze organisatie onze distributiecentra en de supply chain naar een hoger niveau te tillen. Door jouw continue controle op kwaliteit en kwantiteit worden de dagelijkse deadlines gehaald.

Waar kom je te werken

Tom Omnichannel Management bv is een snelgroeiend, ambitieus en ondernemend familiebedrijf. We behoren tot de top vijf snelst groeiende e-commercebedrijven van Nederland. Vijftien jaar geleden begonnen we met een kleine fietsenwinkel in Tilburg. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een internationaal e-commercebedrijf met twaalf webshops, meer dan 400 gezellige collega’s, een assortiment van ruim 1,5 miljoen producten en nog steeds die ene fietsenwinkel waar het allemaal mee begon. We zijn een no-nonsens familiebedrijf waar iedereen meetelt, er ruimte is om je persoonlijk te ontwikkelen en waar een goede werksfeer belangrijk is. We zijn open naar elkaar en werken hard, maar ontspannen ook door regelmatig een toffe activiteit te organiseren.

Wat moet je kunnen

 • Je hebt een hbo-diploma binnen de logistiek of supply chain.
 • Je hebt 5 jaar ervaring in een leidinggevende functie (> 200 FTE).
 • Je hebt kennis van Excel.
 • Je hebt ervaring met logistieke processen en het optimaliseren daarvan.
 • Je houdt van aanpakken, bent communicatief sterk en bent een inspireerde coach die openstaat voor een dialoog.
 • Onder druk ben jij een baken van rust, behoudt het overzicht en ziet verbeterpunten.
 • Je bent flexibel en denkt niet in uren, maar in verantwoordelijkheden.

Wat staat daar tegenover

 • Een salaris op basis van 40 uur conform de cao en ervaring.
 • Zakelijke mobiele telefoon en mobiele werkplek.
 • Auto van de zaak.
 • Een gezellige, informele werkomgeving.
 • Je treedt toe tot het managementteam.
 • Je bent onderdeel van een snelgroeiend en ambitieus familiebedrijf!

 

Herken jij je in het bovenstaande? Stuur jouw motivatie en cv naar hrm@tom-bv.com.

Comments are closed.