Medewerker wijst iets aan op een tv-scherm
Twee medewerkers leunen op een doos van AMIGO in het magazijn
Vlaggen van TOM op een rij
Drie collega's vieren een verjaardag op kantoor en eten taart
Meerdere medewerkers hebben pauze en spelen een spelletje in de kantine
Twee medewerkers bekijken verschillende fietsdesigns

Wij zijn TOM

Het is onze missie om hét online warenhuis in de vrijetijdssector te zijn. Dit doen we met 12 webshops, een fietsenwinkel en 250 medewerkers. TOM startte in 2005 met een fietsenwinkel in Tilburg en in een snel tempo groeiden we uit tot een internationaal e-commercebedrijf, gevestigd in Bladel.

Ons assortiment van 2,5 miljoen producten verkopen we in heel Europa, via vier verschillende verkoopkanalen. Op de B2C markt hebben we 11 consumentenwebshops en met onze zakelijke webshop TWM (TOM Wholesale Management) richten we ons op de B2B sector. De business unit TMP (TOM Marketplaces) biedt ons gehele assortiment aan op vooraanstaande marktplaatsen als bol.com, Amazon en Blokker. Met Giga-Bikes hebben we nog steeds de fysieke fietsenwinkel waar het in 2005 mee begon. TOM onderscheidt zich met een voorraadhoudende longtail-strategie. Alle producten uit ons zeer uitgebreide assortiment houden we voortdurend op voorraad in 4 distributiecentra in Bladel.

Trots zijn we op ons eigen merk AMIGO. Met AMIGO bieden we goede en betaalbare (kinder)fietsen, stepjes, fietsbanden en trampolines, die door onze designers worden ontworpen en in samenwerking met onze leveranciers zorgvuldig worden geproduceerd.

0
Gezellige medewerkers
0
Webshops
0
Locaties

Samen zijn we TOM

Bij TOM telt iedereen mee. Jij bent belangrijk, want zonder jou kunnen we niet werken aan onze doelen en onze organisatie iedere dag een stukje beter maken. We houden er niet van om stil te staan, dus je krijgt de kans om je te ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak. Bijvoorbeeld door een training, cursus of opleiding te volgen. We zijn open naar elkaar en werken hard, maar ontspannen ook door regelmatig een toffe activiteit te organiseren. Samen zijn we TOM!

Onze pijlers voor succes

TOM is een familiebedrijf. De teamgeest is sterk en we varen op de kracht van samen. TOM bestaat uit 10 verschillende afdelingen die nauw met elkaar zijn verbonden. Samen werken we er dagelijks aan de klant een zo goed mogelijke winkelervaring te bieden. Bij TOM zijn we open naar elkaar en werken we hard, maar ontspannen we ook door met de personeelsvereniging geregeld een leuke activiteit te ondernemen. Sociaal ondernemerschap is vanaf de start in 2005 een pijler binnen het bedrijf. Iedereen krijgt gelijke kansen, want iedereen heeft talent.

Wil jij deel uitmaken van dit snelgroeiende e-commercebedrijf?

TOM is een van de snelst groeiende e-commerce bedrijven van Nederland. Bij die groei horen steeds nieuwe kansen en uitdagingen. In die dynamische omgeving wordt het nooit saai. Talent wordt herkend en je krijgt volop kansen om door te groeien en je te ontwikkelen. De sfeer is informeel en de teamgeest is sterk. Een ideale plek om je carrière te starten dus!

Bij TOM hebben we voor iedereen een interessante baan. We stellen ons flexibel op en denken graag met je mee. Fulltime, parttime of werkstudent. Logistiek, marketing, klantenservice, HR of een van de zes andere afdelingen. Die mooie baan zit erbij voor jou!