Junior affiliate marketeer

Wij zijn op zoek naar een junior affiliate marketeer! Ben jij commercieel én resultaatgericht? Heb jij ervaring in affiliate marketing of online marketing, en wil je werken bij één van de snelst groeiende e-commerce bedrijven van Nederland? Dan zoeken we jou!

 Waar kom je te werken

Tom Omnichannel Management bv is een snelgroeiende, ambitieuze en ondernemende e-commerce organisatie. We behoren tot de top vijf snelst groeiende e-commercebedrijven van Nederland. We hebben 12 webshops en één fysieke winkel. Ons assortiment bestaat uit meer dan 200.000 unieke producten die we in 28 landen in Europa verkopen. We zijn een familiebedrijf met een groot sociaal hart waar ruimte is om je op professioneel en persoonlijk vlak te ontwikkelen.

De marketingafdeling bestaat momenteel uit content marketeers, data-analisten, SEO-copywriters en designers. Om de groei van TOM verder vorm te geven gaan we deze afdeling uitbreiden met online marketingspecialisten.

Wat moet je kunnen

Als junior affiliate marketeer ben je verantwoordelijk voor de resultaten van ons affiliate kanaal. Het doorvoeren van de gestelde doelstellingen behoort tot jouw dagelijkse taken, evenals het aangrijpen van nieuwe kansen binnen affiliate marketing om zo meer sales te realiseren.

Communicatie is een belangrijke factor binnen deze rol. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze bestaande affiliate partners en je bouwt met hen een goede relatie op. Daarnaast zoek je ook actief naar nieuwe partners. Jouw proactieve houding zorgt ervoor dat onze affiliate partners betrokken raken bij alles wat op assortimentsgebied bij ons speelt. Je creëert ambassadeurs van TOM wat uiteindelijk leidt tot meer verkeer naar onze websites en daarmee extra verkopen via ons affiliate kanaal. Je signaleert de behoeftes van de affiliate partners en vertaalt dit door naar commercieel voordeel voor TOM. Je rapporteert je resultaten aan de marketingmanager en businessunit manager. Je gaat hierbij accuraat, analytisch en gedreven te werk.

Om te starten binnen deze functie is kennis van online marketing een vereiste. De ambitie om je te specialiseren en verder ontwikkelen in affiliate marketing is een must. Wij werken met een extern marketingbureau waarop je altijd kunt terugvallen. Je hebt HBO werk- en denkniveau, bent gewend om met een commerciële inslag te werken, en beheerst uitstekend de Nederlandse en Engelse taal.

Jouw profiel

 • Je hebt een relevant diploma HBO of WO-niveau.
 • Je hebt kennis en ervaring in online marketing.
 • Ervaring met affiliate marketing is een pré.
 • Je bent communicatief sterk voor zowel interne als externe communicatie
 • Je werkt nauwkeurig en resultaat gedreven.
 • Je kunt zelfstandig werken en hebt een verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je bent leergierig en wilt altijd het beste uit jezelf halen.

Wat staat daar tegenover

 • De mogelijkheid om internationaal e-commerce te bedrijven.
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.
 • Een salaris op basis van 40 uur conform de cao en ervaring.
 • Laptop van de zaak.
 • Gezellige informele werksfeer met een open cultuur.

Herken jij jezelf in deze vacature? Solliciteer dan snel via hrm@tom-bv.com

Comments are closed.