Bedrijfsjurist

Ben jij de generalist die al onze stafafdelingen en diverse werkmaatschappijen kan voorzien van juridisch advies? Ben jij een echte juridische duizendpoot die snel kan schakelen en kom jij het best tot je recht in een dynamische snel groeiende commerciële organisatie? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe bedrijfsjurist!

Wat ga je doen?

Als bedrijfsjurist werk je binnen onze organisatie nauw samen met de directie en zorg je voor de afhandeling van de juridische zaken. Binnen de TOM-group hebben we verschillende werkmaatschappijen en stafafdelingen met diverse cassusen en vraagstukken. Of het nu gaat om een manager die een praktische vraag heeft of een complex dossier: jij bijt je erin vast.

De projecten waarvoor jij je juridische kennis inzet variëren van het controleren van overeenkomsten met leveranciers tot vragen over merkrecht, arbeidsrecht en consumentenrecht. En van het bewaken van de AVG tot het wijzen en anticiperen van nieuwe wetgevingen. De ene dag adviseer je de directie omtrent compliance, de volgende dag stel je een nieuwe concept samenwerkingsovereenkomst op voor onze zakelijke accounts. Jouw dagen zijn dus enorm veelzijdig en je krijgt veel vrijheid om het maximale uit deze nieuwe functie te halen.

Waar kom je te werken?

De TOM-group is een snelgroeiend, ambitieus en ondernemend familiebedrijf. Zestien jaar geleden begonnen we met een kleine fietsenwinkel in Tilburg. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een internationaal e-commercebedrijf met vijftien webshops en 11 warehouses, meer dan 550 gezellige collega’s, een assortiment van ruim 2,5 miljoen producten en nog steeds die ene fietsenwinkel waar het allemaal mee begon. We zijn een no-nonsens familiebedrijf waar iedereen meetelt, er ruimte is om je persoonlijk te ontwikkelen en waar een goede werksfeer belangrijk is.

Wat breng je mee?

Jij denkt in oplossingen. Dit hoeft voor jou niet altijd een juridische oplossing te zijn, het kan ook een pragmatische zijn. Dit komt omdat je je goed kunt inleven in de E-commerce business. Je voelt dan ook een grote verantwoordelijkheid, creëert kansen en signaleert risico’s. Samenwerken vind je belangrijk. Je zoekt verbinding met collega’s dan ook proactief op en je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden. Verder heb je:

• Een afgeronde studie Nederlands recht.
• Minstens 5 jaar relevante werkervaring in een relevante functie, bijvoorbeeld als advocaat of jurist.
• Kennis van E-commerce recht en bij voorkeur ook financieel recht en consumentenrecht.
• Goede adviesvaardigheden.
• Je bent in staat om praktische adviezen te geven met oplossingen en niet alleen risico’s te benoemen.

Wat staat daar tegenover?

• Een aantrekkelijk salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.
• Een baan met verantwoordelijkheid.
• 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband en 8% vakantiegeld.
• Een uitdagende en zeer dynamische baan binnen een snel groeiende comerciële organisatie.
• Vrijheid om zelf beslissingen te kunnen en mogen maken.
• Natuurlijk een mooie personeelskorting op al onze fantastische producten.

Solliciteer direct!
Deel deze vacature
Comments are closed.